Home
Sfeer
Take away
Menu
Nieuws
Contact
Reserveer
Cadeaubon
SUGGESTIES
CHEF'S MENU
VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
DE ZOETE NATOETS
BISTROGERECHTEN
WIJNEN
Carpaccio van eend met rucola, mango en sinaasappel € 16,50 Wijntip: Laforet, Pinot Noir, Bourgogne Frankrijk, € 7,40 per glas
Grootmoeders pannetje met Noorse kabeljauw, Atlantische zalmfilet,prei en aardappelpuree € 24,50
Wijntip:, Zorzal , Granacha, Spanje € 6,30 per glas
Stoofpotje van everzwijn met een crème van butternut, witloof,spruitjes,savooikool en aardappelkroketten € 24,50
Wijntip: Kaapzicht Estate, Stellenbosch,Zuid-Afrika € 5,60 per glas
Hertenfilet met een crème van knolselder, jonge wortel, witloof, shiitaki en aardappelkroketten € 29,50
Wijntip: Norton reserve Malbec, Mendoza, Argentinië € 7,60 per glas