SUGGESTIES

Voorgerechten

Toastjes met oesterzwammen en beukenzwammen € 16,50

Wijntip
: Tariquet, Chardonnay-Sauvignon, Frankrijk, € 5,60 per glas

Carpaccio van eend met rucola, mango en sinaasappel € 16,50

Wijntip: Laforet, Pinot Noir, Bourgogne Frankrijk, € 7,40 per glas

Hoofdgerechten

Grootmoeders pannetje met Noorse kabeljauw, Atlantische zalmfilet,
prei en aardappelpuree € 24,50

Wijntip:, Zorzal , Granacha, Spanje € 6,30 per glas

Stoofpotje van everzwijn met een crème van butternut, witloof,
spruitjes,savooikool en aardappelkroketten € 24,50

Wijntip: Kaapzicht Estate, Stellenbosch,Zuid-Afrika € 5,60 per glas

Hertenfilet met een crème van knolselder, jonge wortel,
witloof, shiitaki en aardappelkroketten € 29,50

Wijntip: Norton reserve Malbec, Mendoza, Argentinië € 7,60 per glas