CHEF'S MENU

CHEF'S MENU

Welkomsthapje

Gegrilde scampi's met huisbereide tartaar en zomers slaatje

Of

Handgerolde garnaalkroketten met panko,
Zeebrugse grijze garnalen, citrus en slaatje

Of

Carpaccio Holsteiner dry-aged met rucola,
parmezaan en basilicum

Zalmhaasje op Medditeraanse wijze met verse tagliatelle,
groene pesto en tomaat

Of

Ierse Filet-pur Black Angus met kruidenaroma, zomers slaatje,
saus naar keuze en frietjes (supl € 3,00)

Of

Australische Contre-filet Black Aberdeen, zomers slaatje,
saus naar keuze en frietjes

Of

Holsteiner Entre-côte, zomers slaatje, saus naar keuze
en frietjes

Panna cotta met meringue
en rode vruchten

Koffie of thee naar keuze met versnappering

Menu € 52,00
Wijnarrangement € 20

Afwijkingen van het menu zijn niet toegestaan