CHEF'S MENU

CHEF'S MENU

Verwelkomingshapje

Toastjes met oesterzwammen en beukenzwammen

of

Carpaccio van eend met rucola, mango en sinaasappel

of

Handgerolde garnaalkroketten met panko,
Zeebrugse grijze garnalen, citrus en slaatje

Grootmoeders pannetje met Noorse kabeljauw,
Atlantische zalmfilet, grijze garnalen, prei en aardappelpuree

of

Stoofpotje van everzwijn met een crème van butternut, witloof,
spruitjes,savooikool en aardappelkroketten

of

Hertenfilet met een crème van knolselder, jonge wortel,
witloof, shiitaki en aardappelkroketten (supl. € 5,00)

Krokante brownie biscuit met een trio van chocolademousse
en hazelnootcrémeux

Koffie of thee naar keuze met versnappering

Menu € 52,00
Wijnarrangement € 20

Afwijkingen van het menu zijn niet toegestaan